JATAK Tilbud

Jatak tilbud - gode tilbud

Hvad er Jatak tilbud og hvorfor virker de?

Jatak tilbud er stormet frem i alle slags butikker og erhverv det sidste års tid og især på Facebook kan man ikke undgå at have haft bekendtskab med konceptet, men hvad er jatak tilbud og hvorfor virker de? 

Vi har alle en tilbudsjæger gemt

Det er ingen hemmelighed at vi alle elsker at spare penge. Vi har alle en lille tilbudsjægter gemt i os og det at spare penge, giver os en rigtig god fornemmelse i kroppen.

Vores lyst til at fange de gode tilbud, varierer selvfølgelig fra person til person.

– Nogle af os, kører gerne 200 kilometer for at spare 500 kr.- på et nyt fjernsyn.
– Andre overnatter uden for en butik for at være de første til at få de nye snickers
– Flere har været i kø på internettet i flere timer, for at spare 300 kr.-, til en bestemt koncert 

Der findes mange forskellige tilbudsjægere derude, men vi har en ting til fælles: Vi vil fange de gode tilbud.

Hvad er et jatak tilbud?

Jatak tilbud har virkelig taget fart i Danmark og er et af de nyeste og mest fordelagtige salg-og markedsføringstiltag for virksomhederne på de sociale medier.

Et jatak tilbud er tilbudsopsalg på Facebook, typisk til en god pris, i et begrænset antal og i en begrænset periode (Ofte 1-4 dage).

Helt simpelt går det ud på at butikkerne laver et opslag fra deres Facebook-side, hvor de beskriver og reklamere med et godt tilbud.

Hvis man ser et jatak tilbud, som er noget for en, skal man blot kommentere deres opslag med et “ja tak”.

Herefter får du enten en bekræftelse eller et like på din kommentar, afhængig af, hvordan den enkelte butik har valgt at styre det.

Nu har du “Reseveret” din varer og kan gå ned i butikken, så du kan afhente og betale for din varer.

Jatak tilbud er bindene

Har man valgt af skrive jatak, til et tilbudsopslag, skal man være opmærksom på at dette er bindene rent juridisk.  Nogle butikker skriver det også i deres opslag, men du er bundet af din kommentar om de har skrevet det eller ej.

Så har du kommenteret og fået en bekræftelse, har butikken hermed reserveret en varer til dig og henter du ikke din varer inden for gældende tidfrist, kan de stadig kræve betalingen fra dig.

DOG har flere butikker udtalt, at de ikke kunne finde på at bede om betalingen, selvom man ikke kom og hentede sin varer. Derfor skal man dog stadig være OBS på at man har bundet sig til sin kommentar.

Derfor gavner det butikkerne

Der er efterhånden rigtig mange butikker som kører med jatak tilbud, især mange af de små butikker, som ligger ude i de mindre provinsbyer har succes med konceptet.

Det er nemlig ingen hemmelighed at de mindre butikker, kæmper for at optimere sin omsætning, men har en hård kamp mod de store kæder i de større byer.

Jatak tilbud, har derfor været et yderst godt tiltag, for alle parter, både store som små butikker.

Det gavner dem alle, da de kan formå at få flere ned at handle i netop deres butik. Et jatak tilbud, kan nemlig være med til at skabe mere trafik på deres facebook-sider og tiltrække flere personer ned i butikken og hermed skabe meromsætning, hvis tilbuddet er godt nok.

Eksempel:  

En butik vælger at køre et jatak tilbud på 200g smør til 6,95 kr.

Dette tilbud er så godt at butikken faktisk ikke tjener penge på det. Det er her det bliver smart!

Når tilbuddet er så godt at folk ikke kan sige nej, kan det faktisk ende med at man har 200 kommentarer på sit tilbudsopslag.

Så kan du selv regne ud at de 200 personer som har reserveret sit smør, skal hente det nede i butikken. Det er præcis dette som et formålet for den enkelte butik. 

Det er nemlig typisk at de folk som nu kommer ned i butikken for at hente sit smør også vælger at handle ind i selv samme butik, da de jo alligevel er ud og køre. Dette giver en meromsætning til butikken, som forhåbentligt er noget højere end hvis 200 mennesker betalte 10 kr.- for smørret.

Er Jatak tilbud blot en dille?

Jatak tilbud er et godt samtaleemne blandt butiksindehavere og os forbrugere, da der er  mange blandet meninger om konceptet.

Nogle butiksindehavere, bruger ikke særlig meget tid og krudt på de sociale medier og det er typisk dem som er kritiske overfor jatak tilbud, da de mener at det blot er en hype som er på vej ned igen.

Dog ser udviklingen ud til at være den helt modsatte. Butikkerne som bruger de her jatak tilbud jævnligt, har virkelig haft god succes og os forbrugere kan ikke få nok at gode tilbud.

Det er typisk supermarkederne som gør brug af jatak tilbud, men som man kan se på udviklingen er flere andre erhverv også hoppet med på vognen, som f.eks. slagtere, bagere, detailbutikker, tøj- og skobutikker og mange flere.

Derfor er vi helt sikre på at jatak tilbud først lige er begyndt.

Positiv omtale

Jatak tilbud, har også skabt flere overskrifter fra forskellige nyhedskanaler.

De har skrevet om flere butikker, hvor indehaveren har udtalt om den ene succeshistorie efter den anden.

Læs bla her:

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-02-20-har-du-ogsaa-sagt-ja-tak-til-tilbud-paa-facebook-husk-aftalen-binder

https://www.dr.dk/nyheder/penge/vi-vaelter-os-i-ja-tak-tilbud-paa-facebook-derfor-virker-det-saa-godt

https://jv.dk/artikel/ja-tak-til-ja-tak-tilbud-vild-v%C3%A6kst-i-kvickly-ribes-facebook-salg

Hvorfor elsker vi jatak tilbud?

Som vi allerede ved, elsker vi at spare penge og især på gode tilbud. Det der gør forskellen fra et normalt tilbud i tilbudsavisen og et jatak tilbud på facebook er synligheden.

Vi elsker at lave en god handel og det er ekstra fedt, hvis du bliver tagget af din ven i et tilbuds-opslag, som du måske ikke selv havde set.

Synligheden gør nemlig at vi kan dele de gode tilbud med hinanden og mest at alt hjælpe hinanden med at spare penge og ikke føle at man går glip af tilbuddet.

Vi er nemlig skabt således at vi ofte ønsker det som de andre også vil have. Når vi så ser at 200 har kommenteret på et bestemt tilbud, så tiltrækkes vi automatisk til at tænke at det nok er et super godt tilbud, som man absolut ikke må gå glip af.

Hertil er det også utrolig nemt at man blot kan sidde med sin telefon eller computer og reservere de gode tilbud hjemmefra og netop derfor er vi vilde med jatak tilbud.

Vær opmærksom på de forskellige tilbud

OBS: Vær altid opmærksom på tilbuddet. Man kan hurtigt blive fristet til at købe noget man ikke lige havde brug for, blot fordi de andre køber det.

Hertil skal man også være opmærksom på om jatak tilbuddet rent faktisk er et unikt tilbud eller om det er et normalt tilbud, som også bliver reklameret i tilbudsavisen, så man ikke føler sig snydt bagefter.                        

Hvor finder du dine jatak tilbud

Jatak tilbud findes overalt på de sociale medier. Du kan enten finde dem ved at følge butikkens Facebook-side eller hvis opslaget kommer på din væg fordi andre har kommenteret på det.

Dog kan det godt virke noget uoverskueligt, hvis du vælger at følge 100 forskellige Facebook grupper og din Facebook væg hermed bliver spammet

Derfor har vi skabt www.jataktilbuddet.dk, hvor vi netop samler alle de aktuelle jatak tilbud i dit nærområde, så du nemt og overskueligt kan finde de tilbud som passer til dig.

Vi håber at du nu har fået et godt overblik omkring jatak tilbud.

Kig ind på jataktilbuddet.dk og find dine aktuelle tilbud nær dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *