Samarbejde

Ønsker du at samarbejde med os?

Ser dig og din virksomhed, det store potentiale i at bruge de populære Ja-tak tilbud, men ikke helt er kommet i gang endnu? Eller bruger I det allerede, dog med ønske om endnu mere vækst?

Vi ser det helt store potentiale i Ja-tak tilbuddene, hvilket I også burde, hvis I ikke er kommet i gang endnu. Om man er den helt store købmand i byen, eller den mindre garn butik, har Ja-tak tilbuddene vist sin styrke på hver sin måde.

Hvilke virksomheder passer til siden

Alle virksomheder, som kan se potentialet i at bruge Ja-Tak tilbud, passer perfekt her på siden.

Om du først lige er startet og mangler kommentarer på dine opslag, eller om du allerede har god aktivitet på dine opslag, men ønsker endnu større omsætning! Så kan vi hjælpe dig med dette!

Hvad gør vi for din virksomhed

Indgår du et samarbejde med os, får du dit eget login her til siden. Herfra kan du poste og henvise direkte til dine aktuelle ja-tak tilbud, som kører på din facebook-side.

Vi hjælper netop dig, med at få udbredt dine Ja-tak tilbud, til folk som ikke kender til din facebook-side eller virksomhed. Du kan endda være så heldig, at få endnu flere følgere med på vejen.

Hermed har du bedre mulighed for at få flere besøgende på din facebook-side, flere ja-tak kommentare på dine tilbud og endda forbedre din omsætning!

Kostpris

Prisen for at tilgå vores site og lave et godt samarbejde med os, er uhyggeligt billigt! Vi garantere at det nok vil blive en af de laveste poster i dit markedsførings budget kontra udbytte.

Men da prisen afhænger af, hvilken service eller løsning der aftales, er den meget individuel.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, så tager vi en god snak og får lavet et godt samarbejde.

Kontakt

Jataktilbuddet
Skivegade 39
9900 Frederikshavn

Alle felter skal udfyldes.